Mickoski: Gjyqësori të lirohet nga kthetrat e politikës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


“Nuk duhet që ne politikanët të përzihemi në punën e tyre. Pas fitores së VMRO-DPMNE-së, gjyqësia do të lirohet nga kthetrat e politikës. Ju bind se asnjë funksionarë i VMRO-DPMNE-së nuk do të mund të ushtroj presion ndaj gjykatësve, siç ishte rasti i kryetarit të Komunës së Sarajit. Kur kjo do të ndodhë ju do të keni dorëheqjen time të parevokueshme”, deklaroi kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski duke nënvizuar se ai dhe partia e tij do të luftoj krimin dhe korrupsionin dhe se ndaj kësaj dukurie do të ketë zero tolerancë.

Loading…

Share.