fbpx

Mësuesit e matematikës janë dorëzuar/ Po ju e gjeni dot numrin që vjen pas te ky varg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mësuesit e matematikës janë dorëzuar/ Po ju e gjeni dot numrin që vjen pas te ky varg

A jeni ekspert në gjetjen e zgjidhjeve logjike? Le ta testojmë trurin tuaj. Ky artikull do t’ju ndihmojë të sfidoni fëmijën brenda jush dhe të përmirësoni aftësitë tuaja intelektuale.

Këtu është një seri numerike që ndjek rregulla të caktuara

Share.