fbpx

Merret Vendimi i ri/ Ja çfarë ndryshon nga 23 shtatori në Maqedoni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria miratoi vendimin për kthimin në punë të personave me sëmundje kronike dhe prindërve të fëmijëve nga 0 deri në 6 vjeç dhe nga 6 deri në 10 vjeç.

Qeveria miratoi vendimin për kthimin në punë të personave me sëmundje kronike dhe prindërve të fëmijëve nga 0 deri në 6 vjeç dhe nga 6 deri në 10 vjeç.

Të punësuarit që kanë vazhduar pushimin e lindjes. Gjithashtu qeveria obligon Çerdhet të bëjnë regjistrim të fëmijëve sidomos të atyre që të dy prindërit janë të angazhuar në punë;

Në vendimit e fundit të Qeverisë gjithashtu janë kufizuar tubimet publike deri maksimum 1.000 persona, ndërsa respektimi i masave mbrojtëse si dezinfektimi, distanca dhe mbajtja e maskave mbeten të obligueshme.

Share.