Merr fund monopoli i EVN-së! ASH-AAA e hap tregun e rrymës (DOKUMENT)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas shumë vitesh monopol në tregun e rrymës, që çoi në fatura astronomike mujore, duket se më në fund po ndërpritet monopoli i EVN-së. Koalicioni ASH-AAA në programin e tyre parashikon hapjen e plotë të tregut të rrymës të cilët do të garojnë me çmime të lira për të marrë sa më shumë konsumatorë. Konkurrenca në tregun e rrymës do ta ulte ndjeshëm çmimin e energjisë elektrike, ndërsa në fund do të fitonin qytetarët.

Përveç kësaj, programi i ASH-AAA përfshinë shumë projekte për të ulur shpenzimet e jetesës dhe për të rritur të ardhurat e qytetarëve. Programin e plotë e gjeni në www.TashEshteKoha.com

Share.