fbpx

Mërgimtari nga Kumanova: Edhe pse jetoj në Zvicër më 12 prill do të votoj në Maqedoni!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“ Urime koalicioni fitues Alternativa-Aleanca.
Edhe pse jetoj në Zvicër më 12 prill do të jem në Maqedonin e Veriut për të votuar për koalicionin fitues dhe për ti ndihmuar shokët e mi nga Alternativa. AAA” shkruan Fuat Saiti.

Share.