Mediat kroate: Kontrolloni mirë portofolin po të keni një Kartmonedhë 5 euroshe si kjo jeni milionerë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kontrolloni mirë portofolin: Po të keni një kartmonedhë 5 euroshe si kjo jeni milionerë.A e dini se ka disa kartëmonedha prej pesë eurosh me të cilat mund të pasuroheni? Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Nëse keni fat, do të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë.Duhet të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999).Nëse keni vërejtur aks identalisht një shënim të tillë me ju, sigurohuni që ai të mbetet në gjendje të përsosur dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para, shkruajnë mediat kroate.

Kontrolloni mirë portofolin, Po të keni një kartmonedhë 5 euroshe si kjo jeni milionerë.A e dini se ka disa kartëmonedha prej pesë eurosh me të cilat mund të pasuroheni? Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Share.