Mbahet kuvendi zgjedhor i Këshillit të Nxënësve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

7:43 | 18 Tetor 2019

Sot mbahet kuvendi zgjedhor i Këshillit të Nxënësve të Kosovës me temën “Gjithëpërfshirja në Arsim”.

Këshilli Rinor Kosovar (KYC), sot në Amfiteatrin e objektit të ish-Rilindjes në Prishtinë duke filluar nga ora 09:30 do të mbajë kuvendin zgjedhor të Këshillit të Nxënësve të Kosovës me temën “Gjithëpërfshirja në Arsim”.

Kuvendi zgjedhor i Këshillit të Nxënësve është organizimi më i madh i Këshillit Rinor Kosovar, mbi bazën e të cilit definohet struktura më e madhe e nxënësve të Kosovës, Këshilli Drejtues i Nxënësve për vitin akademik 2019/2020.

Këshilli Rinor Kosovar është organizatë joqeveritare që vepron në tërë territorin e Kosovës, nën ombrellën e së cilës që nga viti 2005 është Këshilli i Nxënësve të Kosovës e cila është një strukturë nacionale që përfaqëson zërin e të gjithë nxënësve të shkollave të mesme, në mënyrë që të mbrojë interesat e tyre dhe të bashkëpunojë me zyrtarët e shkollave, mësimdhënësit dhe prindërit për të ngritur cilësinë e arsimit në vend.

Share.