fbpx

Lumë gj’aku në Studeniçan, reagojn banorët nga ky t’merr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Është krijauar lumë gja*ku në Studeniçan.

Përshkak se mbetjet e kafshëve të the*rura hidhen në lumë e jo në një vend të përshtatshëm, me orë të tëra gja*ku rridhte aty.

Banorët kanë ankesa për rastin në fjalë dhe kërkojnë që të merren masa.

Share.