fbpx

LSDM-BDI-Levizja Besa kundër hapjes së leximores në komunën e Çairit!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në mbledhjen e fundit të Këshillit të Çairit, këshilltarët e LSDM, BDI dhe Lëvizja Besa, kanë refuzuar amandamentin e propozuar të koalicionit AAA – ASH për hapjen e leximores në komunën e Çairit.
Në profilin e tij në facebook, këshilltari i Alternativës në këtë komunë, Daim Luçi, ka shkruar:” LSDM-BDI- besa kundër hapjes së leximores në komunën e Çairit!”. #student #nxënës #rinia
Refuzimi i amandamentit në fjalë, dëshmon faktin se koalicioni LSDM – BDI, janë kundër studentëve, arsimit dhe rinisë.

Share.