fbpx

Lladrovci: ‘Unë dhe Ramushi jemi fytyrat më intelekutale që ka Kosova.’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lladrovci: ‘Unë dhe Ramushi jemi fytyrat më intelekutale që ka Kosova.’

Ramiz Lladrovci mendon se ai edhe Ramush Haradinaj janë personat më intelektual që ka Kosova. Ramizi u shpreh se ata perveq që kanë Iuftuar në vitin 1999, gjithashtu edhe e kanë rregulluar vendin.

‘Na kemi qenë edhe në Iuft por edhe tash po mendojm për popull, kjo është arsyeja pse ne jemi intelektual.’ happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii pamjeet e viideos

Share.