fbpx

Lista e plotë: Kush duhet të shkojë në Karantinë nga Data 28 shtator

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Njerëzit që kanë qëndruar në një vend ose zonë me një rrezik në rritje të infektimit dhe më pas hyjnë në Zvicër duhet të jenë në karantinë. Shtetet dhe zonat në fjalë përcaktohen në një listë. Kjo listë azhurnohet rregullisht për shkak të situatës epidemiologjike, thuhet në faqen zyrtare të BAG

Kontrolloni listën që është e vlefshme gjatë hyrjes tuaj: A keni qenë në ndonjë nga shtetet e listuara ose zonat në çdo kohë brenda 10 ditëve të fundit para hyrjes? Nëse është kështu, ju jeni të detyruar ligjërisht të hyni në karantinë dhe të raportoni hyrjen tuaj tek autoritetet kantonale.

Share.