Largohen 6 lojtarë nga Futsall Shkupi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Largohen 6 lojtarë nga Futsall Shkupi

Gjatë ditëve të fundit janë larguar gjashtë lojtarë nga futsall Shkupi.

Zoran Leveski është transferuar te ekipi i Arben Bajramit në kampionatin tonë, ndërsa Ismet Ceka, Erkan Seferi, Ivan Stojanovski, Erkan Shabani dhe Artan Junuzi u transferuan te skuadra e Futsal Vjosës nga qyteti i Shtimes në Kosovë.

Të njejtën e kanë konfirmuar edhe nga Futsall Shkupi, me këta të fundit që kanë falenderuar lojtarët në fjalë për kontributin e dhënë, duke iu uruar fat në skuadrat e reja.

Share.