fbpx

LAJMI I FUNDIT/ SPASOVSKI KONFIRMON KTHIMIN E GRUEVSKIT NË MAQEDONI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski do të kthehet dhe do ta vuajë dën*imin, porositi ministri i punëve të brendshme, Oliver Spasovski, në TV 24.

Duke komentuar punën e MPB-së dhe kritikat për arr*atisjen e ish kryeministrit Gruevski, Spasovski shkurt u përgjigj se ai do të kthehet në Maqedoninë e Veriut dhe do ta vuajë d*ënimin me b*urg.

Ndryshe, Ministria e drejtësisë në shtator paralajmëroi se do të dërgojë kërkesa të reja për ekstr.adim të autorëve të vep.rave pe.nale, për të cilët ka rrethana ose padi të reja, kurse mes tyre një do të kërkohet në Hungari, për ekst.radimin e ish kryeministrit Gruevski.

Share.