fbpx

LAJMI I FUNDIT/ Prej datës 28 Shtator në Maqedoninë e Veriut…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej të hënën më 28 shtator fillon pagesa etapore e pensioneve të shtatorit.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se pensionet do të paguhen para kohe dhe në mënyrë etapore, me qëllim që të mundësohet mbrojtje më e madhe e pensionistëve në kushte të rrezikut nga koronavirusi KOVID-19.

“Marrja e pensioneve përmes filialeve dhe ekspoziturave të bankave për pensionistët të cilët nuk përdorin kartela do të realizohet në katër grupe, sipas vlerës së pensionit dhe atë të hënën do të jepen pensionet me vlerë deri 11.000 denarë.

Share.