fbpx

LAJMI I FUNDIT/ Njoftim me rëndësi për ata që Udhëtojnë drejt Gjermanisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në vëmendje të pasagjereve që udhëtojne drejtë Gjermanisë me leje qëndrimi ose pashaportë

Pasagjerët të cilët kanë qëndruar në Shqipëri në dhjetë ditët e fundit duhet të regjistrohen para arritjes së tyre në Gjermani në: www.einreiseanmeldung.de dhe të kenë me vete dëshminë e regjistrimit gjatë hyrjes.

Vetëm viza e lëshuar nuk ju jep automatikisht të drejtën e hyrjes në Gjermani. Në parim është Policia Federale ajo që në momentin e arritjes tuaj në një aeroport gjerman ose në një kufi gjerman vendos se a do të lejojë hyrjen.

Share.