fbpx

LAJMI I FUNDIT – Mbyllet kufini me Shqiperi?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas rasteve te shumta ne Shqiperi, po flitet qe te mbyllet kufiri dhe pa test mos te kalohet per Shqiperi.

Tesi duhet ti kete se paku 24 ore dhe nga disa klinika te vequara, por e gjitha kjo mund te jete nje spekulim dhe jo i vertete mbetet te shihet ne ditet ne vijim a do te lehtesohen masat apo jo.

Pas rasteve te shumta ne Shqiperi, po flitet qe te mbyllet kufiri dhe pa test mos te kalohet per Shqiperi.

Share.