fbpx

LAJMI I FUNDIT/ Ja çfarë pritet të ndodhë në 31 DHJETOR, Gati 2000 Forca Policore…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Natën e 31 dhjetorit, jozyrtarisht, rreth 2.000 policët do të jenë në terren dhe do të kontrollojnë nëse respektohen masat për mbrojtje nga coronavirusi.

Cak i policisë do të jenë vendet turistike me vila, por policë do të ketë edhe nëpër sheshet dhe rrugët e gjitha qytetareve.

Pas denoncimin për festë, shërbimet policore me urdhër nga Prokuroria mund të hynë në çdo objekt.

Ministri Oliver Spasovski paralajmëroi kontrolle të përforcuara nëpër vila, banesa dhe apartamente dhe ta se çdo do të përgjigjet për organizimin e festave me grupime.

Ai përsëriti se këto veprime janë vepra për rrezikim të shëndetit dhe sigurisë së qytetarëve.

“Kemi plan aksional që do të zbatojmë gjatë festave, për vit të ri dhe për çdo ditë do të ketë kontrolle me qëllim që të ndalojmë festat siç ndodhi mbrëmë në Vollkovë.

Një ngjarje të tillë kishim edhe në Kumanovë ku ndaluam ahent familjar, dhe kështu do të vazhdojmë”, tha Spasvoski.

Share.