fbpx

Lajmi Fundit – Macron kaloi vijën, Ata u takuan…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të gjitha lëvizjet në botën mesdhetare lindore u bllokuan që nga mesi i verës që humbi Greqinë, sot po përgatitet të ndërmarrë një hap të ri drejt Turqisë. Titujt e mediave greke në Turqi dhe Francë. Times, gjermani Frankfurter Allgemeine Zeitung dhe francezja Le Monde shkroi një artikull në gazetë, Kryeministri Kyriakos Miçotakis, Turqi për t’u ankuar dhe përsëri kërcënoi. Artikulli ‘Vendos një fund agr.esi.onit ose Turqisë ose janë të ekspozuar ndaj sanksioneve të BE’ me titull Miçotakis Greqia siguria dhe k.ër.cë.nimet ndaj stabilitetit dhe prosperitetit të të gjithë anëtarëve të BE e argumentuan këtë rr.e.zik.

“Rasti i Turqisë për të miratuar një qëndrim të matur ndaj samitit të BE në 24 deri në 25 shtator, udhëheqësit evropianë nuk mendojnë se ndonjë mundësi tjetër përveç zbatimit të sa.nksio.neve kuptimplota para miqve të mi.

Share.