fbpx

Lajmi Fundit – Komenti i Trump ndaj Erdogan: sa më i Pamëshirshëm aq më mirë…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Woodward gjithashtu foli për Presidentin e SHBA Trump, udhëheqësin e Koresë së Veriut Kim Jong-un, Presidentin Rus Vladimir Putin dhe Presidentin Erdogan. Duke shkruar që Trump e vlerësoi shumë Kim Jong-un dhe se udhëheqësi i Koresë së Veriut dërgoi një letër shumë mbresëlënëse, Woodward tha, “Në letrën e tij, Kim theksoi se miqësia e thellë dhe e veçantë midis të dyve do të funksionojë si fuqi magjike”.

Lidhur me marrëdhëniet e Trump me emra të tillë si Erdogan dhe Putin në intervistë ai komentoi Kim Jong-un si “shumë të zgjuar”, ai tha, “A nuk është shumë qesharake? Sa më e vështirë dhe më brutale është marrëdhënia ime me udhëheqësit e huaj, aq më mirë shkoj me ta. E kuptove? Ju më thoni se një ditë, në rregull? ” Wasshtë deklaruar se ai e bëri komentin e tij.

Në të njëjtën intervistë, Trump gjithashtu shpërtheu presidentët e Shteteve të Bashkuara që erdhën para tij… Në librin e Woodward, Trump komenton për George W. Bush si “një idiot idiot” dhe për Barack Obama si “dikush që është i ekzagjeruar, jo inteligjent dhe i paaftë të flasë”. Gjithashtu u raportua se Trump e vuri nofkën Obama emrin e tij të parë “Barrack Hussein” dhe bisedoi me rrethin e tij të ngushtë në këtë mënyrë.

Share.