fbpx

Lajmi Fundit – Anija e shpimit ”Kanuni” do të fillojë shpimet në Detin e Zi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Energjisë Dönmez: Numërimi mbrapsht ka filluar … Flota jonë, simboli i pavarësisë sonë energjetike në detet tona, do të forcohet me anëtarin e saj të ri. Anija jonë e shpimit Kanuni, përgatitjet e së cilës po vazhdojnë, do të fillojë shpimin e saj në Detin e Zi dhe do të shtojë forcë në fuqinë e Fatih.

Share.