fbpx

Lajme te cuditeshme vijne nga mjeksia :Ja c’fare pane mjeket te cuditur tek pacienti …

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Një qytetar u shtrua urgjent në spital për shkak të një dhimbje të fortë në kraharor.

Pasi i bënë një grafi të shpejtë në spitalin “Shteteror” u pa që pacienti kishte një insekt në kraharor dhe që kur lëvizte jepte dhimbje të padurushme.

Mjekët e këshilluan pacientin të shkojë jashtë vendit, për një ndërhyrje kirurgjikale më profesionale.

Pacientit iu desh të shesë shtëpinë e gjithçka që kishte, gjeti dhe mbështetjen financiare të afërmve dhe u nis menjëherë për jashte shtetit

Pasi mbërriti atje mjekët i bënë një grafi tjetër dhe i thanë se nuk kishte asnjë shenjë insekti në kraharor.

Tash esht Koha
Share.