fbpx

Lajm i rendeshishem financiar për firmat dhe kompanitë në Maqedoni…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zyra e të Ardhurave Publike raportoi se 13,696 kërkesa për mbështetje financiare për pagesën e pagave për punonjësit për tetor 2020 janë aprovuar deri më tani. Mbështetja financiare u është paguar 11,954 punëdhënësve.

Pagesa totale deri më tani është 907 292 339 denarë, dhe janë mbuluar 58 302 punonjës.

PRO njoftoi se përpunimi i korrigjimeve të formularëve BFP-IP / 2 dhe formulari për llogaritjen mujore për pagesa të integruar (MPIN) është në proces, pas së cilës do të sigurojë informata shtesë.

Mbështetja e pagës për punonjës varion nga 14,500 denarë deri në 21,776 denarë, varësisht nga sa janë ulur të ardhurat e ndërmarrjes.

Share.