fbpx

Lajm i mirë për Pensionistët, Prej të Hënën…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria për kohën e duhur do të kërkojë informacion për leshimin e pensioneve për muajin dhjetor 2020, dhe do të kërkojë fondin për pensionin dhe sigurimin e shëndetit shëndetësor

Nëse do të paraqesni listën e pensioneve për bizneset tuaja më së voni deri më 25.12.2020 për të siguruar pensione më të fundit Pensionet e nëntorit përmes rrjetit në bankat dhe në rrjetin tregtar nga 28.12.2020 viti.

Qeveria do të përdorë te dhenat tuaja përmes bankave dhe ekspozituesve të bankave për të siguruar fotot e kreditit për klinikat që nuk përdorin kartat, në bazë të katër grupeve sipas

Për pensionet me lartësinë deri në 11.000 denarë, shfrytëzimi do të bëhet në 28.12.2020 vitin (e hene);

Për pensionet me lartësinë 11.001-14.000 denarë, shfrytëzimi do të bëhet në 29.12.2020 vitin (e marte);

Për pensionet me lartësinë 14.001-18.000 denarë, shfrytëzimi do të bëhet në 30.12.2020 vitin (e mërkurë), dhe

Për pensionet me lartësinë mbi 18.001 denarë, shfrytëzimi do të bëhet në 31.12.2020 vitin (katërt).

Share.