fbpx

LAJM I MADH Nga Biden, Bëhuni gati, Po i vjen fundi pandemisë!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Joe Biden e ka mirëpritur vaksínën e dytë efektive kundër kor onavírusit, por i ka ftuar amerikanët që të vazhdojnë të mbajnë maska dhe ta mbajnë distancën fízíke nga njëri-tjetri për ta parandaluar përhapjen e C0 vîd 19.
Biden ka shkruar semegjithë krijimin e dy vaksi anve efektive, jemi muaj larg nga fundi i pande mise, transmeton Gazeta Express.

Lajmi i sotëm për një vak sine të dytë është arsyeja tjetër për t’u ndjerë me shpresë. Ajo që ishte e vërtetë me vaksínën e parë mbetet e vërtetë me të dytën. Jemi akoma muaj larg. Deri në atë kohë, amerikanët duhet të vazhdojnë të praktikojnë distancimin shoqëror dhe maskën për të vënë nën kontroll vi rusin”, ka shkruar Biden.
Ai i ka përgëzuar ata që mundësuan prodhimin e kësaj vaksíne, ndërsa u shpreh mirënjohës edhe ndaj punonjësve të personelit shën detsore.

“Edhe një herë, unë përgëzoj gratë dhe burrat e shkëlqyeshëm që prodhuan këtë përparim dhe na kanë sjellë një hap më afër për të mpo shtur këtë ví rus. Unë jam mirënjohës për punonjësit e vijës së frontit të cilët ende po përballen me vir usîn gjatë gjithë kohës”, ka shkruar Biden.

Share.