fbpx

Lajm i Keq për Duhanpirësit në Maqedoni, shtrenjtim i paparë i cigareve… Ja sa !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Edhe më të shtrenjta, edhe dygjuhëshe. Nga dhjetori, cigaret do të kenë çmim të ri dhe një pamje të re.

Për herë të dytë këtë vit, ato do të rriten në çmim për 5 denarë, gjë që është bërë një praktikë e rregullt në vitet e fundit, por paketimi i ndryshuar, i cili do të dalë në shitje deri në fund të vitit, është gjithashtu një risi.

Gjegjësisht, sipas ndryshimeve në ligjin për duhanin që hyri në fuqi majin e kaluar, prodhuesit kishin 18 muaj për të rregulluar produktet në kërkesat e reja.

Share.