fbpx

Lajm i Keq financiar për Qytetarët e Maqedonisë së Veriut, Ja Vendimi i ri…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet me pakicë të derivateve të naftës nga mesnata janë shtrenjtuar për 3.11%.

Cmimi i Euro Super BS-98 benzinës do të shitet për 1 denarë më shtrenjtë, ndërsa çmimi i Euro Super BS-95 dhe çmimi i dizelit do të shtrenjtohet për një denar e gjysmë.

Euro Super BS-95 do të shitet 60.00 den. për litër, Euro Super BS-98 do të shitet 61.50 den. për litër

Ndersa, Euro Dizel do të shitet 51.00 den. për litër.

Share.