fbpx

Labi në krye veti i vazhdon ahengjet, spas tij “S’ka virus”edhe pse vazhdimish rritet numri i të infektuarve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Labi vazhdon të mbajë mbrëmjet muzikore në qytetet e Kosovës.

Këngëtari që pak kohë më parë oganizoi protesta për mbajtje të dasmave dhe deklaroi se ‘ky virus nuk ekziston’ për COVID-19, po vazhdon me këtë insistim.

E derisa numri i të infektuarve dhe i të vdekurve në Kosovë po rritet, Labi po vazhdon të performojë në mbrëmje muzikore duke bërë tubime në këto ahengje.

Këtë javë Labi performon në Ferizaj.

Tash esht Koha
Share.