fbpx

Labënishti nga Alternativa: Shteti ka mangësi institucionale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë në emisionin “N’pikë” në TV Shenja, i ftuar ka qenë anëtari i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Arben Labënishti. Duke folur mbi konceptet si feja, shëndeti dhe politika, Labënishti tha: “ Problematikat me të cilat ballafaqohet shteti ynë janë me mangësi institucionale”, shtoi Labënishti.

Ai më tej shtoi se institucionet në vend nuk janë të konsoliduara dhe nuk kanë vizion për ta menaxhuar mirëqenien e qytetarëve.

Share.