fbpx

L.Uftë E Paparë Mes Ko.Rbit Dhe Gj.Arpërit Në Oborrin E UP’së Prishtinë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

L.uftë e paparë mes ko.rbit dhe gj.arpërit në oborrin e UP’së Prishtinë

Një d.uel i pazakontë ka qenë dje në Prishtinë. Një gj.arpër dhe një k.orb janë film.uar teksa po lu.ftonin mes vete në trotuarin e ka.mpusit të Univ.ersitetit të Prishtinës, ndërsa videoja u p.ublikua nga “Vro.jtuesit e l.agjes”.Siç shihet në video, ko.rbi është ai i cili e ng.acmon gj.arprin, në disa raste duke i dalë edhe përpara për t’ia zënë rrugën. Kjo i ka shq.etësuar qytetarët, të cilët janë shpr.ehur të f.rikësuar për sigurinë e tyre / Per te shikuar videon hap re.klamen

Share.