Kylie Jenner veshi vajzën Stormi si ‘Kylie’ për ‘Halloween’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

23:00 | 28 Tetor 2019

Kylie Jenner ka rikrijuar pamjen e saj në ‘Met Gala’ tek vajza Stormi.

Ylli i ” Keeping up with Kardashians “, 22 vjeçarja, ndau një fotografi të vajzës 20 muajshe duke rikrijuar veshjen e Jenner-it në Met Gala nga ky vit.

“Beba ime !! Unë nuk mund ta përballoj këtë! ”Mogulja ‘Kylie Cosmetics’ prezantoi tre foto të fëmijës së saj në Instagram, së bashku me ‘emoji’ të shumta zemre.

Jenner erdhi me idenë për kostumin dhe iu drejtua Alejandro Collection për të rikrijuar pamjen e saj ikonike Met Gala.

Kylie dhe stilistja e saj Jill menduan se do të ishte ikonike që fëmija i saj të ishte si mini version i vetes në një pamje kaq epike që fitoi aq shumë vëmendje në Met Ball.

Share.