fbpx

Ky njeri pritet të dalë nga burgu në vitin 2023: Arsyeja që ishte dën’uar me 30 vite, është thjesht e pakuptimtë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

James Robert Scott është personi i cili do të lirohet nga burgu në vitin 2023, mirëpo arsyeja se pse ai qëndroi në burg 30 vite është shumë interesante.

James Robert Scott, i njohur ndry she edhe si Jimmy, në vitin 1993 në Missouri, vendosi të shkat ërronte një pjesë të argjinaturës të lumit Mississippi për të pë rmb ytur rrugën dhe për të bllokuar bashkëshorten e tij Suzie, e cila punonte nga ana tjetër e lumit, me qëllim që të bënte një festë dhe të pinte me shokët.

Mirëpo ky veprim i tij nuk doli edhe aq i duhur, pasi që dë mi ishte shumë i madh.

Share.