Ky është modeli më i popullarizuar i këpucëve për vjeshtë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të ulëta, të larta, me shollë apo pa të, me detaje të shndritshme, pulla, zinxhir, ose tërësisht të thjeshta – nuk mund të gaboni assesi

Nëse për shkak të diçkaje e duam vjeshtën dhe me lehtë e pranojmë shkuarjen e verës, këto janë pjesë rrobash dhe këpucë fenomenale vjeshtore, transmeton Telegrafi.

Kur është fjala për këpucët, tashmë disa sezone ndër trendët dominojnë çizmet e ulëta të rrafshëta në stilin këpucëve ushtarake dhe këpucë të thjeshta deri te nyelli i këmbëve, po kështu është edhe sivjet.

Femrat adhurojnë t’i bartin absolutisht me të gjitha rrobat – nga fustanet dhe fundet e mëndafshta deri te xhinset dhe pantallonat elegante.

Modelin zgjidheni sipas stilit tuaj – të ulëta, të larta, me shollë apo pa të, me detaje të shkëlqyera, pulla, zinxhirë, apo tërësisht të thjeshta…

Për cilat do të vendosni, nuk do të gaboni, sepse këto çizme hit shkojnë absolutisht me të gjitha veshjet. Në vazhdim po ju sjellim disa propozime se si t’i bartni çizmet hit të vjeshtës në çdo rast!

Share.