fbpx

Ky është Mesazhi i Kryeministri Zaev: Ja çfarë i dhamë Fund

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, kryeministri Zoran Zaev përmes një video dërgoi një mesazh me rastin e Ditës Botërore të Diabetit, 14 nëntor.

“Kremtimi i Ditës Botërore të Diabetit na kujton se është jetike të sigurohen politika dhe metoda dhe terapi të përkushtuara për kontroll të mirë të gjendjes së njerëzve me diabet. Është detyrim i shoqërisë dhe kjo është arsyeja pse investimi në shëndetin publik dhe shëndetin e të gjithë qytetarëve është përparësi kryesore në vendin tonë.

Ne e kemi provuar këtë duke i dhënë fund epokës së blerjes të mjeteve jo të besueshme të terapisë me insulinë. Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministria e Shëndetësisë, nga viti 2017 e këndej, kanë bërë një rikthim të rëndësishëm në qasjen ndaj njerëzve me diabet”, deklaroi Zaev.

Share.