fbpx

Kur do jenë Gati Vaksinat e Para në Maqedoni..Vjen Lajmi i Madh

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në janar do t’i kemi dozat e para të vaksinave kundër Kovid 19, kështu deklaroi zëvëndës ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani, në emisionin 10 Minuta.

“Është vështirë të thuhet ndonjë datë konkrete në këtë garë. Kjo garë për momentin është garë botërore për sigurimin e vaksinave.

Ne i shfyrtëzojmë të gjitha kapacitetet diplomatike, personale dhe shtetërore, janë në shërbim për sigurimin e vaksinave.

Bëhët maskimumi që të mundet sa më shpejtë të sigurohet vaksina.

Tash është një lu ftë e të gjitha shteteve që të marrin një copë të kolaçit edhe atë sa më herët”, tha Hasani. Ai shtoi se Bullgaria ka premtuar donacion të vaksinave për Maqedoninë e Veriut.

Share.