fbpx

Krijuesi më dha falas për 70 vite por ti sot më kërkove faturë! Ngjarja prekëse e plakut dhe mjekut.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krijuesi më dha falas për 70 vite por ti sot më kërkove faturë! Ngjarja prekëse e plakut dhe mjekut.Nje i moshuar kishte probleme me shikimin dhe gradualishte po e humbiste shikimin, syte po i rrjedhnin dhe nje dite kishte shkuar tek mjeku profesional per nje viazite dhe pasi mjeku e diagnosifikoje pas shikimit dhe mjekimit i tha te vjetrit, ” Ju keni nevoje per nje ope;acion, edhe pse eshte nje ope;racione delikate dhe i komplikuar por me besim tek Zoti shikimi do ju rikthehet …

Share.