fbpx

Kosova dhe Shqipëria, si edhe Turqia dhe bota islame futen në karantin gjatë Bajramit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në ndërkohë që në Maqedoninë e Veriut vazhdojnë reagimet e shumta rreth karantinimit dhe orës policore për 58 orë mes shumë debatesh të shumta për Festën e Bajramit në momentin kur BFI kërkon që të bëhet falja e namazit të Bajramit, vende të tjera me shumicë myslimane do të futen në izolim total.

Në vijë të kësaj në Turqi për festë do ketë katër ditë izolim ndërsa edhe në Shqipëri dhe Kosovë do të vlejë e njëjta gjë. Në Kosovë poashtu xhamitë vazhdojnë të jenë të mbyllura .

Share.