fbpx

Kon.flikti Turqi dhe Greqi? Ja kush ka gisht dhe kënd e ak.uzon Turiqa!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kon.flikti Turqi dhe Greqi? Ja kush ka gisht dhe kënd e ak.uzon Turiqa!

Ankaraja akuzoi sot Parisin zyrtar për nxitje të tensioneve në Mesdheun lindor, ku aleatët e NATO-s Turqia dhe Greqia po debatojnë për të drejtën se kujt i takon për të shfrytëzuar energjinë nga deti, raporton gazeta greke Kathimerini.

Franca dhe Greqia planifikojnë të vendosin aeroplanë luf.tarakë dhe anije si pjesë e një stërvitjeje të përbashkët, ndërsa Qipro do të aktivizojë sistemin e tij të mbrojtjes ajrore për të provuar aftësitë e saj, njoftoi Ministria e Mbrojtjes e Qipros.

Share.