fbpx

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alterntiva: Zaev po bën pazarllëqe për vaksinat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koalicioni Aleanca për Shqiptaрët dhe Alterntiva kanë  reaguar kundër Ministrit Filipçe dhe kryeministrit Zaev pasi që sipas tyre ata po kryejnë pazarlлëqe dhe ndërmarрje jashta çdo norme humane. Përfaqësusja e koalicionit  tha se pas  publikimit te korrespodencës së Ministrisë së Shëndetësisë me kompaninë Fantome nga Hong Kongu me qëllim të furnizimit me vaksinën kineze u  vërtetua skema kriminale e ministrit dhe kryeministrit Zaev.

“Edhe në këtë kohë krize ku mijëra persona janë të infektuar, ku numri i të infektuarve rritet çdo ditë e më shumë, fatëkeqsisht edhe numri i personave që humbin jetën është në rritje, ministri Filipçe dhe kryeministri Zaev nuk e kanë në mëndje të sigurojnë vaksina në mënyrë të rrregullt por përkundrazi bëjnë pazarllëqe dhe ndërrmarje jashta çdo norme humane. Është për t’u habitur se si kryeministri Zaev i përdor kompanitë që përmenden në të ashtu quajturën bomba nga aktiviteti kriminel i Gruevskit për të njejtin qëllim, por tani është në kurriz të shëndetit të qytetarëve. Në këtë situat gjëja më e logjikshme do të ishte dorheqja e ministrit Filipçe dhe kryeministrit Zaev  për të mirën e qytetarëve”

Share.