Kjo është bima e cila mbron mëlçinë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një ndër to është gjembaçi, ose në gjuhën mjekësore Thistle.

Kjo bimë stimulon fazën 1 dhe fazën 2 të rrugëve enzimatike të detoksifikimit të mëlçisë, është shumë e efektshme në parandalimin e kancerit dhe ndihmon njerëzit që janë duke marrë kimioterapi.

Silymarin, përbërësi aktiv te gjembi është zbuluar se është një nga substancat më të fuqishme për mbrojtjen e mëlçisë .

Share.