fbpx

Kjo do te thote, t’i shpëtosh vde kjes për një fije floku! (Video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një djalë nga qyteti i Kurchaloi të Çeçenisë për një fije floku i shpëtoi fundit fa tal kur vrapoi nëpër rrugë, ndërsa gjithë ngjarjen e kanë regjistruar kamerat e sigurisë. Në vijim shihet se si një veturë tjetër ndalon para të djalit nga ku dalin dy meshkuj dhe e përqafojnë.
Sht,yp.e rek,lam.en dhe shf,aqet video ..

Share.