“Kıvanç Tatlılug, Aras Bulut”, mësohet se sa para kanë dhënë artistët e Turqisë pas tërmetit tragjik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tërmeti me magnitudë 7.7 ballë, i cili pati efekt shkatërrues në 10 provinca, shkaktoi vdekjen e afro 4900 viktimave

Shumë njerëz morën masa për të ndihmuar viktimat e tërmetit.

Të famshëm gjithashtu filluan të zgjasin dorën për viktimat e tërmetit. Atra ofruan ndihmë financiare për

Shoqatën AHBAP në mënyrë që ta përdorin atë për viktimat e tërmetit.

• Merih Demiral… 1 milion TL
• Edis… 400 mijë TL
• Derya Balta… 300 mijë TL
• Kıvanç Tatlıluğ… 200 mijë TL dhe ndihmë për nevoja logjistike
• Mustafa Ceceli… 200 mijë TL
• Mert Hakan Yandaş… 200 mijë TL
• Burak Deniz… 150 mijë TL
• Emre Kılınç… 150 mijë TL
• Celil Nalçakan… 100 mijë TL
• Çağlar Soyuncu… 50 mijë euro
• Cengiz Ünder… 50 mijë euro
• İrem Derici… 150 mijë TL
• Aras Bulut İynemli… 200 mijë TL
• Burak Yılmaz… 300 mijë TL/21Media

Share.