fbpx

Kina: Vaksina e Koronavirusit mund të jetë gati në…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilltari mjekësor kryesor i Peki nit ka treguar se vaksinat e para të COVID-19 mund të jenë gati që në fillim të vjeshtës.

Dr Zhong Nanshan, tha të shtunën se arma e vetme është vaksinimi në masë dhe jo formimi natyral i imunitetit.

Epidemiologu e kritikoi këtë të fundit duke thënë se kjo mënyrë do të me rrte shumë je të.

Imuniteti i popullsisë është një alternativë e sugjeruar fillimisht nga qeveria britanike dhe kërkon që një pjesë shumë e madhe e popullit të fitojë imunitet, në mënyrë që të mos mundet më të përhapet brenda komunitetit.

Dr. Zhong u shpreh se numri i vdekjeve, nëse zgjidhet kjo alternativë, do të ishte shumë i lartë dhe i vendosi të gjitha shpresat te vaksina që shpreson të jetë gati në fillim të vjeshtës.

Dr. Zh ong u shpreh se numri i vdekjeve, nëse zgjidhet kjo alternativë, do të ishte shumë i lartë dhe i vendosi të gjitha shpresat te vaksina që shpreson të jetë gati në fillim të vjeshtës.

Ki na po teston të paktën pesë lloje të ndryshme të vaksinave COVID-19, sipas një raporti të lëshuar nga qeveria qendrore të dielën./abcnews.al

Share.