Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

KEDS njofton konsumatoret se nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende për shkak të punimeve në rrjet, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

22.10.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (Kodi:10013012) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, shtërgimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Në TS 35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi:16021008) prej orës 11:00-14:00.

Vendet: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e rrjetit në shtylla të reja, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar në fshatin Tërstenik, lagjja Spahiu.

3.

Në TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolle-Hajkobille (Kodi:14016004) prej orës 11:00-14:00.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Terheqja e përcuesve dhe pastrimi i trasesë se LP-it.

4.

Në NS 220/10 kV Drenas(Kodi 160210) do të ketë nderprerje në anen 10 kV prej orës 10:00 -11:00

Vendet: Te Soliterat, Posta, Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2 (Rukolli), Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët), Qendra Zejtare Lokalet, Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasella, Dobrosheci, Pokleku I Ri, Korretica e Ulët, Komorani Bashota, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Gurthyesi kalaja e Drenices Shtrubullove, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët dhe Poterku.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i zbarrave në kthinën lidhëse 10kV.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi:40042003) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i izolatorëve dhe shtrëngim i përҫuesve.

Gjilan

1.

Në TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tuxhevci (Kodi:62000004) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Moqar i Eperem, Grizime, Boscë, Strelice, Koprivnica, Fabrika e Briketit, Bradillovc, Feriqeva, Gmica, Tuxhevci, Zajqevc, ETC, TS Berivojc dhe TS Ekonomija e pyjeve.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Në TS 35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (Kodi:60060018) prej orës 09:00-12:00

Vendet: Malisheva.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i ndarësit linjor dhe montimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

3.

Në TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Stabilimenti 10kV – Dalja 10 kV Ropotove (Kodi:62000014) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Busovat dhe Miganovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçuesve nga shtyllat e vjetra në shtylla të reja.

Mitrovicë

1.

Në TS 35/10k Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi:71074001) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Pejë

1.

Në TS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi:53000005) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Llukë e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhar, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi shtyllave, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (Kodi:82082006) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave në Gurisht dhe Kavasari, pastrimi i trasesë.

23.10.2019

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Truda (Kodi:13000001002) prej orës 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Trudë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit investiv LOT 14 (Trudë).

2.

Në TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja10 kV Lluzhani (Kodi: 10013011) prej orës 09:00 deri në ora 09:30 dhe prej orës 16:00 deri në ora 17:30.

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Vërbovcë, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosjen e transformatorit si dhe energjizimin e dy trafostacioneve.

3.

Në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kodra e Trimave 11 (Kodi:130000012058) prej orës 09:00-12:00

Vendet: rr. Vëllezërit Fazliu (një pjesë), rr. Drenica (një pjesë), rr. Rexhep Gjeli, rr.Osman Bunjaku, rr.Mic Sokoli, rr.Elena Gjika, rr.Janina dhe rr. Çajkovski.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i daljeve të reja në ormanin ekzistues.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00-12:00 deri ne ora 14:00-17:00

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti,

Runiku, Banja, Surigan, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësve dhe ndërrimi i siguresave.

Gjilan

1.

Në TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Smira (Kodi:61067006) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla dhe Smire Depo.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i tranformatorëve rrymor toroidal.

2.

Në TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitia (Kodi:61067005) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te pasqyrja dhe te Kisha katolike).

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i tranformatorëve rrymor toroidal.

Peja

1.

Në TS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Prigog Blakaj (Kodi:50052001025) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Lagjja Gashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos për lagjen Gashi dhe Mehaj. /Lajmi.net/

Share.