fbpx

Këshilltari politik i Albin Kurtit: Me votimin e koalicionit ASH-AAA fuqizohet kombi shqiptar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Këshilltari politik i Albin Kurtit, njëherit filozof i njohur shqiptar nga Tirana, Elvis Hoxha e ka përkrahur koalicionin ASH-AAA.

Më poshtë e gjeni statusin e plotë të Hoxhës:

“Nëse duam që gjërat të ndryshojnë për shqiptarët, kjo është radha e gjërave që duhet të ndodhin brenda dy muajve të ardhshëm:

 

Më së pari zgjedhjet në Maqedoni të Veriut, ku duhet të marrë një goditje Ali Ahmeti dhe duhet të shënojë sukses koalicioni i Aleancës për Shqiptarët me Alternativën. – Fuqizimi i kombit shqiptar.

Në Besjanë duhet t’i jepet goditje përfundimtare Agim Veliut. – Paksësim i masës së kancerit moral të shoqërisë shqiptare.

Në zgjedhjet e përgjithshme që duhet të zhvillohen shumë shpejt, duhet të dalë rezultati që e garanton përfundimisht Kosovën si shtet: Vetëvendosja duhet të fitojë shumicën absolute të votave. përcaktim i ekzistencës historiko-politik të mbarë shqiptarëve.”

Tash esht Koha
Share.