fbpx

Këshilltari i Alternativës në Qytetin e Shkupit, Ibush Jusufi inicues i rikonstruimit të dy rrugëve në komunën e Sarajit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në seancën e 57 të Këshillit të Qytetit të Shkupit u miratua vendimi për vendosjen e bashkëpunimit ndërkomunal ndërmjet Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Sarajit për pjesmarrje financiare për rikonstruksionin e rrugës në Kondovë me vlerë prej 4.100.000,00 denarë si dhe rikonstruksionin e rrugës 2 në Krushopek me vlerë prej 4.130.000,00 denarë. Punët do të kryhen nga N.P ,, Rrugë dhe Rrugica” Shkup. Shpresojm që kjo të realizohet sa më shpejt dhe rrugët të rikonstruohen në pajtim me te gjitha standardet dhe procedurat që kerkohen”, ka shkruar këshilltari i AlternAtivA-s në Qytetin e Shkupit, Ibush Jusufi.

Share.