fbpx

Kërkoi Ta Va.rro.snin Të Gjallë, Por Shikoni Çfarë Bëri Brenda Va.rrit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kureshtja mund të të shpije deri në ç.men.di, e që kur ta lexoni këtë rast, është vërtetë çm’end.uri.a më e madhe e bërë deri tani,John Edwards, i cili ishte i njohur ndër na.rk;om.a.nët dhe alk.o;o.listë.t më të mëdhenj , e që sot përmes shumë lutjeve dhe këshillave mundohet t’iu ndihmojë njerëzve, vendosi të kalojë 3 ditë nën tokë, duke poseduar brenda edhe laptop dhe duke u dhënë njerëzve përgjigje përmes rrjeteve sociale për shumë pyetje të tyre

Share.