KEDS paralajmëron për ndërprerje të rrymës, në këto vende do të ketë punime në rrjet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prishtinë

1.

Në TS 110/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtrubullova (Kodi :16021004) nga ora 12:00- 15:00.

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Përgatitja për kyçjen e largpërçuesit të ri.

2.

Në TS 35/10kV Fushe Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale Vragoli (Kodi: 15018014) nga ora 10:00 -13:00.

Vendet: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani dhe Dimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

3.

Në TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J15 Viva Fresh (Kodi: 19000028) nga ora 10:00 -14:00.

Vendet: Viva Fresh, Skenderi Mramor, Ontexi Mont, Korali, Gorenje, Furra Sheki dhe Proterm.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

Mitrovicë

1.

Në TS 35/10k Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Në TS 35/10k Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52056004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe ndërrim i izolatorëve

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe shtërngim i përҫuesve.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jezerci-Stabilimenti Nerodime (Kodi: 40042003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kalanica, Verishta, Azemit, Mahalla e Katundit, Ukezmajli, Maqiteva, Veli Commerc, Lagjja Rekaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi dhe demontimi i shtyllave kapriat 10 kV në Neredime.

Gjilan

1.

Në TS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufc (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçusve.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa –Degëzimi Mushnikova (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gornja –Sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, Sredska dhe Bogoshevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërimi i shtyllave, isolatorëve dhe shtrëngimi i përçusve.

Gjakova

1.

Në TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Raqë – Moglicë (Kodi: 81083017) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Përforcimi i shtyllave kah Prushi, pastrim i trasesë.

2.

Në TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriç.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i relesë.

Punime me kerkese te paleve te treta

1.

Në TS 110/10k Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshan-Degëzimi Gllaviqicë (Kodi: 51000005) prej orës 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: Leshan, Rosuja dhe Gllaviqicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSH të ri 160kVA.

01.11.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Trudë (Kodi: 13000001002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Trudë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit investiv.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Runiku –Stabilimenti Vitak (Kodi: 74000005) prej orës10:00-12:00

Vendet: Vitaku,Kosterca, Terrnova, Leqine.

TS 10/0.4 kV Besniku (Kodi: 74000005057) prej orës13:00-16:00

Vendet: Pemishte.

Arsyeja e nderprerjes: Punime në rrjet.

Share.