fbpx

Kastroiot Myftarj kërkon urgjentisht të ndalet leximi i Kuranit në Kosovë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të ftuar këtë jav në emisionin Pressing T7 ishin 4 mysafirë Gëzim Kelmendi, Mustafa Bajrami, Visar Duriqi mes të cilëve ishte edhe Arbana Xharra e lidhur me Skype nga Amerika.
Ajo shtoi se Erdogani nuk e ka hallin e besimtarëve musliman por qëllimi i tij është i errët ku e ka gjet ambientin më të mirë në Kosovë, sepse ai në Kosovë i ka dyert e hapura / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Të ftuar këtë jav në emisionin Pressing T7 ishin 4 mysafirë Gëzim Kelmendi, Mustafa Bajrami, Visar Duriqi mes të cilëve ishte edhe Arbana Xharra e lidhur me Skype nga Amerika.
Ajo shtoi se Erdogani nuk e ka hallin e besimtarëve musliman por qëllimi i tij është i errët ku e ka gjet ambientin më të mirë në Kosovë, sepse ai në Kosovë i ka dyert e hapura

Share.