fbpx

Kastriot Myftaraj: Shumë shpejt personalisht kam mei ‘Zhd uk’ në pr ush të gjitha xhamit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura an tti Muslimane, ka bërë një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së Muslimanëve shqipëtarë.

Kastriot Myftaraj thotë që nuk do të jetë larg ajo ditë që do të shem.ben të gjitha xhamitë. Është shumë afër që do të realizohen disa plane për xhamitë në të gjithë vendet ku ka shqiptarë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Share.