fbpx

Karshiaka në përkrahje të fuqishme për Zejd Rexhepin – Tash po vjen ndryshimi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Bartësi në njësinë 1 zgjedhore nga koalicioni AAA – ASH, Skender Rexhepi – Zejdi, sot ka që zonën e Karshiakës, ku u bë edhe hapja e Shtabit Lokal të koalicionit Alternativa – Aleanca për Shqiptarët në Studeniçan. Pas hapjes së shtabit lokal, Skender Rexhepi – Zejdi, vizitoi edhe banorët e fshatrave: Moranë dhe Baticë, ku u fol mbi realizimin e programit zgjedhor dhe 6 shtyllat kryesore të platformës “Shtet për të gjithë”. Koncepti “Shtet për të gjithë” kërkon barazi të plotë mes shqiptarëve dhe maqedonasve në këtë vend.

Tash esht Koha
Share.